Burçlara göre erkeklerin en çok arzuladığı ve evlenmek istediği kadın tipleri

Koç (21 Mart – 19 Nisan)
Bu tür erkekler güçlü ve bağımsız kadınlardan hoşlanır. Bir kadın ne kadar çok başarıya ve başarıya sahip olursa, Koç burcu onu o kadar çok sevecek ve arzulayacaktır. Koç, entelektüel kadınları çok sever. Bütün bunlar onlar için bir tür afrodizyak.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)
Neşeli ve zarif kızlar Boğa erkeklerinin ilgisini çekecektir. Kadın onu şaşırtmalı, o zaman her şey yoluna girecek!

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)
Yüksek zekaya, yaratıcılığa ve güçlü bir mizah anlayışına sahip kızlara ihtiyaçları var. Şaşırtabilen, ilgi uyandırabilen ve etkileyebilen kadınlar onlar için vazgeçilmez olacaktır.

Yengeç (21 Haziran – 22 Ağustos)
Tamamen ona ait olması için olabildiğince masum ve saf olması gerekir. Yengeç erkekleri sevdikleri kızı koruduklarını, onu kelimenin tam anlamıyla koruduklarını hissetmek isterler.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)
Aslan’ın çekici ve kendine güvenen bir kadına ihtiyacı vardır. Makyajı mükemmel ve kusursuz olmalı ve saçları tek kelimeyle büyüleyici olmalı. Önemli şartlardan biri de zeki, eğlenceli ve tecrübeli olmasıdır.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)
Bu burcun erkek temsilcileri ideal bir kız ister. Güzel ve zeki olmalı ve kendini takdir edebilmelidir. Aynı zamanda Başak partneri aşırı duygusal ve kendi duygularına bağımlı olmamalıdır. Çünkü Başak erkekleri buna dayanamaz!

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)
Bu tür erkekler ideal ilişkilere inanır ve her zaman bunun için çalışır. İdeal partneri bulduklarında, ilişkinin gelişmesi ve büyümesi için her şeyi yapacaklardır. Tek kötü haber, onlarla duygusal ve entelektüel olarak uyumlu bir partner bulmanın çok zor olmasıdır.

Akrep (22 Kasım – 21 Aralık)
Her şeyin en iyisi olmayı severler, sevdikleri kızların eşsiz olması onlar için olmazsa olmazdır! Böyle bir kadın zeki, seksi, tutkulu ve bağımsız olmalıdır.

Yay (22 Kasım 21 Aralık)
Yay burcu kadınları enerjik, uyarıcı ve heyecanlı olmalıdır. Kendi tarafında sürekli ilgi uyandırmalı ve onu şaşırtmalıdır.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)
Oğlak kadını kendine güvenmeli ama çok inatçı olmamalıdır. Sevdiği adamla paylaşabileceği kendi hayatı, kariyeri, ilgi alanları, hayalleri ve hobileri olmalıdır. Oğlaklar kişisel fırsatları takdir eder.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)
Çevrelerindeki insanların fikirlerini umursamayan kadınlara ihtiyaçları vardır. Partnerlerini çekmek için her zaman bakış açılarını korurlar.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)
Bu tür erkekler sevmeyi sever. Evet, kadınları nazik, kibar, cömert, iyi huylu, zarif ve sanatı takdir edebilen olmalıdır.